quinta-feira, 12 de junho de 2014

Historia Diplomatica: lista de discussao e postagem (em ingles)

A quem interessar possa, acabo de receber estes novos links para uma lista que andou desaparecida por algum tempo.
Paulo Roberto de Almeida 

Greetings Paulo Almeida,
New discussion post items have been posted in H-Diplo.

Temporary Access Pages for H-Diplo Publications

Dear valued H-Diplo subscribers:
The H-Diplo websites are currently being rebuilt as part of our transition to the H-Net Commons. The H-Diplo Web and Production Editor, George Fujii, has worked to provide temporary access to our H-Diplo publications, which are available at the following sites:
Most ISSF publications can be found on the beta ISSF website, http://issforum.org
Please note that in most cases, links for our publications have changed from http://www.h-net.org/~diplo/ tohttp://h-diplo.org
So, for example, Article Review 460, previously located at http://www.h-net.org/~diplo/reviews/PDF/AR460.pdf can now be found at:  http://h-diplo.org/reviews/PDF/AR460.pdf
We apologize for any inconvenience caused and we greatly appreciate your patience during this transition. We look forward to offering you a greatly improved H-Diplo user experience soon.
For assistance, please send a note to the new H-Diplo address for editorial correspondence: editorial-diplo@mail.h-net.msu.edu . The editors do not yet have access to that account and so requests for immediate assistance should be addressed to Diane Labrosse at  labrosse@mail.h-net.msu.edu
With best regards,
The H-diplo editors

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Comentários são sempre bem-vindos, desde que se refiram ao objeto mesmo da postagem, de preferência identificados. Propagandas ou mensagens agressivas serão sumariamente eliminadas. Outras questões podem ser encaminhadas através de meu site (www.pralmeida.org). Formule seus comentários em linguagem concisa, objetiva, em um Português aceitável para os padrões da língua coloquial.
A confirmação manual dos comentários é necessária, tendo em vista o grande número de junks e spams recebidos.